Ontdek jezelf en de wereld om je heen

 
Visuele identiteitCampagneWebsiteCommunicatiemiddelenContentmarketing en -creatie
www.maaslandcollege.nl
 
 
Home
 
Werk
 
Maaslandcollege
 
 
 

Op het Maaslandcollege krijgen leerlingen het onderwijs dat bij ze past, of ze nu voor mavo, havo of vwo kiezen. De school staat dicht bij leerlingen, en legt de wereld aan hun voeten. Helemaal van nu. Daar hoort dan ook een passende identiteit bij. Kortom: tijd voor een upgrade!

 
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/maaslandcollege_collage_1-scaled.jpeg
 
 

Visueel veelzijdig

Als school help je leerlingen richting hun toekomst. Individueel, maar zeker ook met elkaar. Pijlen uit het nieuwe beeldmerk en de kersverse identiteit, met bestaande vormen en kleuren als basis, geven richting aan en creëren samen diversiteit. Rond, vriendelijk en divers door een uitgebreid kleurenpallet. En het mooie is: losse onderdelen uit het beeldmerk vormen samen weer nieuwe vormen. Net zo veelzijdig als het Maaslandcollege én de leerlingen.

 
 
 
 
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/maaslandcollege_icons-scaled.jpg
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/maaslandcollege_stationary.jpeg
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/maaslandcollege_font-scaled.jpeg
 
 
 
 
 

Draag je identiteit uit, altijd en overal. Op talloze middelen: van blow-up beeldmerk op het schoolplein tot diplomamap.

 
 
 

Online en interactief

Spreek de taal van je doelgroep. Interactief, met video’s van leerlingen en leraren, en uiteraard geschikt voor mobiel. Hoe je die content deelt? Vlot en vooral eerlijk. Geen videocrew en drie opnamedagen, maar zelf gefilmd, om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor basisschoolleerlingen. Uiteraard vanuit een storyboard, zodat je zeker weet dat je vertelt wat je wil vertellen.

 
 
 
 
 

Vorm volgt functie

 

We zeggen vaak: vorm volgt functie. Dat geldt zeker voor de nieuwe website van het Maaslandcollege. De basis voor het ontwerp van zowel de desktop variant als de mobiele website: een heldere structuur en dito wireframe vanuit een praktische analyse. En dat geldt ook voor de technische realisatie en de copy.

 
 
 
 

Back to school. Je in het onderwijs verdiepen, laat zien dat je nooit te oud bent om te leren. Of zoals we wel eens zeggen: I don’t want to grow up.

 
 

Volgende project

 
 
 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze Imke helpt je graag!

0412 644 439 imke@circatwee.nl