Bouwen op vertrouwen

 
Strategie en adviesMerkpositioneringVisuele identiteitCampagneWebsiteCommunicatiemiddelenContentmarketing en -creatie
www.petersbouw.nl
 
 
Home
 
Werk
 
Peters Groep
 
 
 

De Peters Groep bestaat al sinds 1988. Inmiddels heeft het bedrijf vijf onderdelen, allemaal met een eigen specialiteit. Peters is gegroeid door hard te werken en met ondernemend inzicht, maar is altijd bescheiden en nuchter gebleven. Het gevolg: maar amper communicatie en een vrijwel onzichtbaar bedrijf. Tijd voor verandering dus: want ze hebben meer dan genoeg te vertellen.

 
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/peters_collage_v1-scaled.jpg
 
 

Merkpositionering,
een helder verhaal

 

Mooie en functionele gebouwen realiseren: dat doen ze bij de Peters Groep al sinds 1988. Uiteraard spelen technische expertise, slimme oplossingen en de juiste materialen daarbij een grote rol. Maar écht doorslaggevend is hun visie op samenwerken. Ze bouwen namelijk op vertrouwen.

Wat dat in de praktijk betekent? Geen ingewikkelde contracten, maar heldere afspraken. Geen onzin verkopen, maar doen wat ze beloven. Geen borstklopperij, maar bescheiden trots. En ook: eerst goed naar hunzelf kijken voordat ze naar een ander wijzen. Samen iets toevoegen aan de gebouwde omgeving: daar gaat hun hart sneller van kloppen. Op een manier waarbij we elkaar helpen, van elkaar leren en elkaar met fatsoen behandelen.

 
 
 

Meer blauw
op de bouw

 

In een overhitte arbeidsmarkt, zoals in de bouw, is het een enorme uitdaging om medewerkers te vinden. Het is daarom extra belangrijk om op te vallen, maar tegelijkertijd wel dichtbij jezelf te blijven. Want dan voelen de juiste mensen zich aangesproken én reageren ze.

‘Meer blauw op de bouw’ is een veel gehoorde kreet bij de Peters Groep. En dat lukte ook. De gelijknamige en prikkelende campagne (online en offline) zorgde voor een vlotte invulling van alle vacatures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/02/peters_social-scaled.jpg
 
 
 
 

Soms is het beter om ons te laten bouwen

 

Een webshop, een werken-bij-pagina en vijf corporate websites voor de diverse bedrijfsonderdelen: we hebben het totale online landschap onder handen genomen. In vorm, qua bouw en contentcreatie.

De verschillende websites zijn vanuit één stramien opgezet, zodat ze in structuur en content overlap hebben en het hierdoor efficiënt te beheren is. Natuurlijk hebben ze wel allemaal een eigen verhaal.

 
 

De Peters Groep staat weer z’n mannetje in de bouwsector. De fundering voor consistente communicatie is gelegd: een houvast voor de toekomst. Dus, vol vertrouwen!

 
 

Volgende project

 
 
 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze Imke helpt je graag!

0412 644 439 imke@circatwee.nl