Geen poespas.
Wel: gevatte en pakkende communicatie.

 
 
Home
 
Over ons
 
 

Interessante termen of onnavolgbare methodes? Niet met ons. We gaan doelgericht en met gezond verstand te werk. Dat leidt tot originele oplossingen die hout snijden en waarmee je meteen uit de voeten kunt. Lekker praktisch dus.

Welk communicatievraagstuk ook op ons bordje komt, het antwoord daarop is standaard anders dan anders. Dat is overigens een logisch gevolg van onze manier van werken, want we helpen je jouw verhaal goed vertellen. En die wijkt nou eenmaal af van die van de buurman of de concurrent. Bovendien, originaliteit is nodig om te prikkelen. Ook dat is nogal wiedes.

Zin in een uitdaging? Dat hebben we altijd. Klein of groot, we gaan geen enkele uit de weg. Door onze kom-maar-door-houding voel je dat je ons eigenlijk alles wel kunt vragen. Dat doen opdrachtgevers dan ook.

 
 

Strategie en advies

Jij bepaalt de koers van je bedrijf. Wij denken mee over hoe communicatie bijdraagt om doelen te behalen. En over de manier waarop je over beleid communiceert. Of je dan een 40-pagina-dik strategisch plan van ons ontvangt? Nee natuurlijk niet, maar wel een goed onderbouwd advies.

Merkpositionering

Wie zijn we? Waar staan we voor? En waar geloven we in? Je beantwoordt deze vragen tijdens een positioneringstraject. Dat is nodig om als merk betekenisvolle relaties aan te kunnen gaan. Want voordat iemand je organisatie vertrouwt, moet diegene je écht kennen.

Wij verwerken de oorsprong, persoonlijkheid en overtuigingen in een merkboek. Oftewel: een blauwdruk van je bedrijf, doorspekt met eigenheid. Zo creëren we een heldere basis voor je toekomstige communicatie.

Visuele identiteit

Logo, kleuren, typografie en stijlelementen: voortvloeiend uit een brainstorm of merkpositionering vormen ze samen de visuele identiteit. Om ervoor te zorgen dat deze in de praktijk ook perfect tot z’n recht komt, denken we in de ontwerpfase alvast tien stappen vooruit. We toetsen de identiteit op talloze toepassingen.

Campagne

Hebben vacatures, producten, thema’s of het bedrijf zelf extra aandacht nodig? Dan ontwikkelen we een campagne die opvalt. Hierbij richten we ons nooit meteen op middelen of momenten, maar stellen we eerst jouw doelen en de boodschap vast. De rest volgt ‘vanzelf’.

Website

De bedrijfsstrategie, merkpositionering en visuele identiteit: op je website komt alles samen. Die moet dus staan als een huis. Daarbij denken we overal aan. Useability, WCAG, wetgeving, SEO, tekst, fotografie, video, animatie… Ook organiseren we het complete traject: van sitestructuur naar schets tot lancering en onderhoud.

Communicatiemiddelen

Magazines, een opblaasboot, vrachtwagenbestickering, Facebook-posts, een kartonnen versie van cultheld Nathan Rutjes, et cetera: we geven echt alles vorm. Het prettige hierbij is dat we snel kunnen schakelen, omdat we precies weten wat er bij je speelt. Daar zorgen we voor.

 

Tenderdocumenten

Eén communicatiemiddel verdient een speciale plek: het tenderdocument. Want ook al is de deadline nog zo krap, we zorgen ervoor dat je op tijd iets bijzonders indient. Daarbij werken we van haakje naar concept en uiteindelijk naar een document dat indruk maakt.

Contentmarketing en -creatie

Wat je thuis aan de keukentafel over je bedrijf vertelt, zou je juist verpakt ook met de buitenwereld moeten delen. Laat ons dit in orde maken: van de periodieke redactieraden met medewerkers – die zijn nodig voor de beste onderwerpen – tot een continu stroom aan verhalen en berichten op je website en social media.

 
 
 

U vraagt, wij draaien?

 
 

Ja en nee. Natuurlijk gaan we met je vraagstuk aan de slag. Heel graag zelfs. Maar, dat doen we nooit klakkeloos.

 
 

We geloven dat we je pas écht kunnen helpen als we de vraag achter je vraag beter kennen. En bij nieuwe opdrachtgevers: als we weten wat jouw organisatie zo bijzonder maakt. We zijn daarbij kritisch en soms ook eigenwijs, maar aan het einde van de rit ben je blij dat we het op deze manier hebben aangepakt. Want zo komen we tot communicatie waarmee je niet snel, maar goed scoort. Daar worden we allebei blij van.

Je vraag draaien we trouwens lang niet altijd alleen. We roepen regelmatig de hulp in van onder meer fotografen, tekstschrijvers, videografen en andere specialisten. Partners die we goed kennen, zodat een paar woorden al genoeg zijn.

 
 
 
 

Wil je ons écht leren kennen? Neem dan een kijkje bij onze belangrijkste bijzaken.

Alles wat ons beweegt