Hier staat iets te gebeuren

 
Strategie en adviesVisuele identiteitCampagneWebsiteCommunicatiemiddelenContentmarketing en -creatie
www.walkwartier.nl
 
 
Home
 
Werk
 
Walkwartier Oss
 
 
 

Vier jaar lang wordt er gebouwd in hartje centrum Oss. Dat heeft veel impact op de omgeving, voor ondernemers, omwonenden, bezoekers en bouwers.

Communicatie speelt een belangrijke rol. Inhoudelijk, geholpen door vorm. Dus ontwikkelden we een eigen identiteit, een altijd up-to-date website en diverse middelen. Maar misschien nog belangrijker, we houden continu een vinger aan de pols met een periodiek communicatie-overleg. Bouwen maar!

 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/03/walkwartier-exterieur-NW-N.jpeg
 
 
 
 
 

Knikken en knakken

Letterlijk de woorden van de architect. Kenmerkend voor het ontwerp van het Walkwartier én voor het logo en stijlelementen. We hebben dat aangevuld met verschillende collages en afbeeldingen, die de diversiteit van het bouwwerk laten zien. Want er is straks ruimte voor cultuur, winkelen en wonen.

 
 
 
 
 
 

Hier staat iets te gebeuren

Een perimeter, of plat gezegd: bouwhekken. En dan 476 meter lang. De enorme omvang, de locatie midden in het centrum en de bijzondere ambities vroegen om een prikkelend ontwerp voor de bouwhekken. Met onder meer historie, gedichten en kijkgaten… een visueel feestje voor vormgevers. En we zeggen niet voor niets: alles is een communicatiemiddel.

 

 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/03/walkwartier_perimeter.jpeg
 
 
 
 

KLOTE-aanpak

De basis van alle communicatie is onze KLOTE-aanpak (Kundig, Levendig, Open & oprecht, Tweerichtingsverkeer, Eerste hand). En dat nemen we serieus. Alle middelen, via ieder kanaal en voor iedere doelgroep, moet hieraan voldoen. Inhoudelijk en qua vorm. Op elk moment: van sloopkogel tot sleuteloverdracht.

 
 
 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/03/walkwartier_mockup_1-scaled.jpg
 
 
 
 
 
 
 

Mooi is niet goed genoeg

Centraal staat de website: hier vind je alle informatie op één plek. Maar zomaar een mooie website is natuurlijk niet goed genoeg. Walkwartier.nl is inclusief: een heldere tijdlijn met verhalen en de planning, noodzakelijke informatie over bouwlogistiek, instructiekaarten, omgevingsverslagen, veelgestelde vragen, mogelijkheden om in contact te komen, en ga zo maar door. O ja, natuurlijk alles WCAG-proof. Laat dat maar aan ons over.

 
 

Deel wat je doet en wat er toe doet

Neem mensen mee in je verhaal en kies daarvoor het beste kanaal. In tekst en beeld. De ene keer een uitgebreid verhaal, de andere keer via een infographic, animatie of social post.

 
https://circatwee.nl/wp-content/uploads/2023/03/walkwartier-social-bg-2-scaled.jpeg
 

Een goed fundament, een pragmatische aanpak en creativiteit. Bij het Walkwartier komt alles samen.

 
 

Volgende project

 
 
 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze Imke helpt je graag!

0412 644 439 imke@circatwee.nl