Belangrijke bijzaken: alles wat ons beweegt

 
 
Home
 
Bijzaak
 

Werk in uitvoering, toffe mijlpalen en onvergetelijke teamuitjes. En natuurlijk ontelbaar veel worstenbroodjes van de bakker van een paar deuren verder… Dit is het wel en wee van Circa Twee.

 

Altijd lekker die nieuwe treindrop! 🍬🚂 Weet je wat ook lekker is? Als je 1 april grap door The Best Social Media NL wordt opgepikt. Goed bezig Autodrop.

 
 

Post!📩💻

Voor depostBode ontwierpen we een nieuwe website en creëerde we content zodat hij volledig gevuld live kon! 📩 💻 Benieuwd? Check ‘m snel: depostbode.com

 
 

Sligro, Van Hoeckel en Tintelingen heel erg bedankt! Er is voor ons geen mooiere plek om paaseitjes te zoeken! Vrolijk pasen!

 
 

Deze week is Jessica gestart! Jessica studeert commerciële economie aan de Avans in Den Bosch en loopt bij ons stage tot aan de zomer. Ze is vooral bezig met contentmarketing, dat is d'r specialiteit. Al helpt ze ons met van-alles! Van het schrijven van short-copy, tot assisteren bij shoots op locatie. Blij dat je er bent Jessica!

 
 

Autodrop organiseerde een feestje met de mannen van Broederliefde. Wij ontwierpen dit smakelijke stukje decor, daar wil natuurlijk iedereen een foto van. Plaatje hoor!

 
 

Het was weer tijd voor de jaarlijkse kerstborrel. We hebben heerlijk gegeten én gedronken: 'n gruwelijk gezellige aftrap van de feestdagen, extra speciaal omdat het Giedo's laatste dag was...

Fijne feestdagen!
 
 

'𝓉 𝐻𝑒𝑒𝓇𝓁𝒾𝒿𝓀 𝒶𝓋𝑜𝓃𝒹𝒿𝑒 𝒾𝓈 𝑔𝑒𝓀𝑜𝓂𝑒𝓃... 🔺🎁

Wie zagen we daar aan komen waaien over de keien in Megen? Van zo’n hoog bezoek werden wij tóch allemaal wat verlegen… Een bliksembezoek van de Sint, wie had dat gedacht, En hij had zelfs een pietje meegebracht! Niet teveel strooien hoor piet, dan geeft zo’n zooi, Dan moet dat allemaal weer opgeruimd worden, wat een geklooi. Daar hebben we geen zin in want het heerlijk avondje is aangebroken, Maar niet voordat de Sint ons heeft toegesproken. Iets wat overdonderd nemen we cadeautjes in ontvangst, wat een vertier, En dan volgt eindelijk de toespraak van Sint: “Zo, en nu bier!”

 
 

Ook dit jaar was het weer monumentendag, alleen waren nu de rollen omgedraaid...

 
 

Thanks Concorp BV voor de invite! Total Loss Festival was een goed feestje met absurd lekkere beats. Tof om ons werk 'live' te zien (en te proeven)! 🕺 ☀

Total Loss
 
 

Voor de Blue Army (Barli) ontwikkelde we een kek zomerpakket, met Slippers, een Barlijsco-tas en een Strandlaken!

 
 

Pruuven 2023, dat was weer een feestje!

Proost
 
 

Hendriks SGR bestond 65 Jaar! Wat een mijlpaal. Het was een goed georganiseerde dag met een kijkje in de keuken... op naar de volgende 65 jaar!

Gefeliciteerd!
 
 

Schatzoeken tijdens het opruimen!

Voor MikMak bedachten we een manier om het opruimen van zwerfafval nóg leuker te maken. Namelijk, het razend populaire spel Geocache. Door deze caches op verschillende plekken in de regio te verstoppen kunnen de MikMakkers tijdens het opruimen ook nog eens op zoek naar een toffe schat!

lekker cachen
 
 

Voor toposs ontwierpen we de nieuwe seizoenkaart en bedachten we de daarbij horende campagne. De liefde voor 'TOP' geef je door, van generatie op generatie.

 
 

Yesss, we hebben het weer gehaald. Zelfs circa één van ons in de top 30… biertje verdiend

3. 2. 1.... Vestigingloop
 
 

“Dames en heren, binnenkort in uw theater…” De laatste puntjes op de i van het nieuwe theatermagazine van De Lievekamp.

 
 

Laatste voorbereidingen voor de video van het Maaslandcollege

 
 

Van vernieuwde propositie tot wervelende website: Meer Makelaar

Na ons positioneringstraject mochten we ook de volgende stap met Van der Krabben samen zetten: een vernieuwde huisstijl ontwikkelen én implementeren. Benieuwd? Check krabben.nl.

 
 

YES! De nieuwe Sellenra website is live. Neem snel een kijkje: sellenra.com

 
 

Laat de zomer maar komen! De Eijnderic is er klaar voor met dit zomerse magazine!

 
 

Dat zit wel goed! Voor Barli hebben we een serie sokken gemaakt die bij alle medewerkers in de bus vielen. Supernice!

 
 
Proost!
 
 

Nu het bouwbord staat, kan er vol gas gebouwd worden.

 
 

Ter Horst van Geel: Al 65 jaar een schitterend verhaal!

En dat verdient een felicitatie met natuurlijk 65 worstenbroodjes. Gefeliciteerd met jullie jubileum!

 
 

Op een van de mooiste plekjes van Nederland vind je Strandpaviljoen Oost. Niet alleen bijzonder in de zomer: afgelopen nacht was het een van de weinige plekjes in Nederland waar het Noorderlicht te zien was.

 
 

Vrijmibo met zelfgebrouwen biertjes van onze eigen Tijs

 
 
Op naar een mooi 2023
 
 

Eigentijds en eigenzinnig. Een nieuwe identiteit die op het lijf geschreven is voor Evelien Ploegmakers Makelaardij.

 
 

Filmdag met Vebego, CZ en Buro voor Fysieke Arbeid in Lelystad. Gelukkig schijnt het zonnetje!

 
 

Hij hangt: Dit weekend is het weer ‘monumentendag’. Megen is zo’n beetje één groot monument, dus ook wij hangen de vlag uit!

 
 

Financieel fit

Steigende energieprijzen, torenhogen maandlasten, onbetaalbare boodschappen. Iedereen maakt zich zorgen om geld, voor Van Wijnen reden om een interne campagne te lanceren om meer bewustwording, tips and tricks, informatie en handvatten voor werknemers te creëren. Het begin echter met praten. Zorgen om geld? Praten helpt!

 
 

Voor een initatief van gemeente Oss bedachten én ontwikkelden we restjeswijzer.nl. Dus: heb jij nog tips nodig om voedselverspilling tegen te gaan?

 
 

Hoera! 2.000 MikMakkers!

Sinds kort zijn er maar liefst 2.000 MikMakkers. Wie ons 2.000e lid is? Dat is Sarah uit Oss. Welkom, Sarah! MikMak is een infinitief van de gemeente Oss met een club van enthousiaste kinderen die voor een schone wereld gaan! In herkenbare hesjes gaan ze op pad om zwerfafval op te ruimen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens hartstikke gezellig.

 
 
 
 

Belofte maakt schuld

In april 2022 is de nieuwe woningfabriek van Barli officieel geopend door Koning Willem Alexander, gevolgd door een spectaculaire open dag enkele weken later. Als ontwerpers van de nieuwe identiteit – die sinds begin dit jaar volledig geïmplementeerd is – moesten we wel met een leuk cadeau aankomen: en wat is er lekkerder dan op een zomerse dag, een paar bolletjes ambachtelijk ijs op te peuzelen.

 
 
PV uitje in Amersfoort groot succes!
 
 

Helaas zwaaien we vandaag Linda uit bij Hago Zorg. Heel veel succes bij de Homefashion Group en tot snel!

 
 

De nieuwe spelersbus om naar uitwedstrijden af te reizen. Daar kun je mee thuis komen.

 
 

Op uitnodiging van Van der Krabben het weekend afgetrapt met vele speciaalbiertjes. Zelfs het kraftbiertje, de Vroemmm van Autodrop gepruufd!

 
 

Alles verbonden én een easteregg

Opdracht: ontwikkel een nieuw logo en identiteit voor het grootste ondernemers netwerk van Oss. Associëren helpt bij het creëren, zo ook bij Tibo. We zochten naar ‘verbinding’ en ‘aan elkaar geschreven’. Door hier weer diepte aan te geven ontstond er bijna automatisch een tweede woord. Zie jij ‘m?

 
 

We zijn er weer bij! Lulboompop 2022

 
 

25 jaar Vetipak; super tof om de middelen te zien shinen op de feestavond op de Noordkade. Thanks voor de uitnodiging!

 
 

There’s no business like showbusiness… Het nieuwe theatermagazine van De Lievekamp valt weer op de mat

 
 

Vestingloop: de finish is gehaald, hoppa! Lekker bezig Luuk, Anne en Derk.

Derk #1
 
 

Lekker lunchen! Bedankt Digifactory

 
 

Aards Eetbar, hemels genieten. Een smaakvolle identiteit voor de Eet- & wijnbar.

 
 
 
 

Premium powder packaging, als producent van high-end verpakkingsmachines verdien je ook een premium identiteit.

 
 

Oprichting personeelsvereniging Circa Twee

Het is officieel
 
 

Circa Twee dingen uit Megen waar we dol op zijn: worstenbroodjes van de buren en Lulboompop.